26 Şubat 2016 Cuma 14:58
Çatak'taki Okullar 'Beyaz Bayrak' İçin Denetlendi

Çatak ilçesindeki okullar, "beyaz bayrak" alabilmek için denetlendi.

Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliğiyle okulların denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi ve teşvik edilmesi için uygulanan proje kapsamında görevlendirilen, ekipler merkez ve köydeki okullarında denetimde bulundu.

Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Yaltay'ın da eşlik ettiği denetlemelerde, okulların idari birimleri, öğretmenler odası, sınıflar, kütüphane, tiyatro salonu, tuvaletler, kantin, okul içi ve çevresi incelendi.

İlçedeki okullarından 6'sının beyaz bayrak için aday olduğunu belirten Yaltay, "Yetkililer tarafından okullarımız denetime tabi tutuldu. Değerlendirme sonucunda 90 ve üzerinde puan alan okullara, sağlık ve temizliği simgeleyen beyaz bayrak verilecek. Geçerlilik süresi de 3 yıl olacak. Ancak kontroller bu sürede de devam edecektir" dedi.

Çatak'taki Okullar

Çatak'taki Okullar

Çatak'taki Okullar

Çatak'taki Okullar

Son Güncelleme: 26.02.2016 21:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.