12 Temmuz 2017 Çarşamba 18:14
Ceza İnfaz Kurumunda Kütüphane Ve Kuaför Açıldı !

 Erzurum E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kütüphane ve kadın kuaförü hizmete açıldı.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, Cumhuriyet Başsavcılığı, Erzurum E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile hükümlü ve tutukluların sosyalleşmesi, eğitim ve öğretim faaliyetleri ve meslek edinmeleri kapsamında, kurum kütüphanesinin yenilenmesi, kadın hükümlü ve tutukluların kullanımı ile meslek kursları için yaptırılan kuaför salonunun açılışının yapıldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, hükümlü ve tutukluları topluma kazandırmada eğitim ve iyileştirme faaliyetlerinin önemine dikkat çekti.

İnal, "Bu amaçla ilimizde bulunan kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler ile sivil toplum kuruluşları arasında bu tür faaliyetlerin artarak devam ettirilmesi gerekiyor. Bu konuda düzenlenen kurslara verdikleri desteklerden dolayı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilgili personellere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından kütüphane ve kuaförün açılışı yapıldı.

Açılışa, Cumhuriyet Başsavcısı İnal, Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ünal Bingül, Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Mustafa Çetin, Ceza İnfaz Kurumundan sorumlu Cumhuriyet Savcısı Ümit Şafak Koçak, Erzurum İnfaz Hakimi Zübeyde Ulaş Otur, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hüseyin Koçan'ın katıldığı kaydedildi.

Son Güncelleme: 12.07.2017 18:16
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAçılış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.