16 Şubat 2016 Salı 18:58
Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Van'a Geliyor

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti ana kademesi 21 Şubat'ta Van'a gelecek.

Kılıçdaroğlu'nun Van'a geleceği haberini doğrulayan CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, tüm hazırlıkların tamamlandığını kaydetti.

Kurukcu, açıklamasında, "Pazar günü Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Konferans salonunda gerçekleşecek toplantıya Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, parti MYK üyeleri, milletvekilleri, Doğu ve Güneydoğu Bölgesi CHP il başkanları ve sivil toplum örgütleri katılacaktır. Her defasında altını çizerek belirttiğimiz bir husus var. O da söz konusu Van ve sorunları olduğunda tereddütsüz adım atacağımızdır. Sorumluluktan kaçmayacağız ve Van için birlik olacağız" ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu'nun Van ziyaretinin önemli olduğunu vurgulayan Kurukcu, gerçekleştirilecek olan toplantıda başta Van olmak üzere bölgede yaşanan sorunların konuşulacağını dile getirdi.

Son Güncelleme: 17.02.2016 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.