12 Nisan 2016 Salı 19:13
Chp Heyeti Van'da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak başkanlığındaki bir heyet, Van'da incelemelerde bulundu.

Budak, milletvekilleri Muharrem İnce, Mehmet Gökdağ ve Erdin Bircan ile PM üyesi Alper Keten, Hakkari'nin Yüksekova ilçesine yapacakları ziyaret öncesi Van'a geldi.

Van Valisi İbrahim Taşyapan, Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva ile görüşen heyet üyeleri, esnaf ziyaretinde bulundu.

Budak, CHP İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, incelemelerde bulunmak üzere bölgeye geldiklerini, yarın da Hakkari'ye gideceklerini anlattı.

Muharrem İnce de kimlik bilgilerinin sızdırılmasından sorumlu olmadıklarını söyledi.

İnce, şöyle konuştu:

"(Seçmen kütüklerini CHP çaldırdı) diyor başbakan görünümlü birisi. 'Yüksek Seçim Kurulu, bilgileri İzmir İl Başkanlığına verdi. CHP'de bu bilgileri çaldırdı' diyor. Çalmadan sorumlu biz değil, sizsiniz. Kimlik bilgilerine, Özgecan'a, sınav sorularına, hukuksuzluğa, adaletsizliğe sahip olmamışsın, utanmadan sıkılmadan 'Kimlik bilgilerini CHP çaldırdı' diyorsun."

Son Güncelleme: 13.04.2016 15:55
Anahtar Kelimeler:
VanZiyaretlerCHP Heyeti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.