27 Ağustos 2015 Perşembe 17:40
CHP heyetinden Van ziyareti

VAN - Van'a gelen CHP milletvekilleri, kentte ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Van'a gelen Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın ve İstanbul Milletvekili Ali Şeker'den oluşan CHP heyeti, ilk olarak Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, Van Ticaret ve Sanayi Odası, Van Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Vangölü Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Önceki gün Van'a gelerek ziyaretlere başlayan heyet dün yaptığı toplantıyla kentin sorunlarını not aldı. Ziyaretlerin ardından heyet bir otelde Van'ın yerel ve ulusal basının yanı sıra STK temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Van'ın ve bölgenin sorunlarını dinleyen heyet ardından soruları yanıtladı. Toplantıda birer konuşma yapan milletvekilleri, son zamanlarda yaşanan olaylar ve Çözüm Süreci'ne dair açıklamalarda bulundu.

Milletvekilleri, 1 Kasım'da yapılacak seçimler hakkında da konuştu.

CHP heyetinden Van ziyareti

CHP heyetinden Van ziyareti

Son Güncelleme: 27.08.2015 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.