11 Haziran 2017 Pazar 14:02
Çiftçi, Oda Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Bakan Yardımcısı Çiftçi, Oda Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Van'daki 19 oda başkanı, yönetim, denetim, disiplin kurulu üyeleri ile iftarda bir araya geldi.

Yemekte konuşan Çiftci, esnaf odalarıyla birlikte olmak, hasbihal etmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Ramazan'ın rahmet, mağfiret ve bereket ayı olduğunu anımsatan Çiftci, şunları kaydetti:

"Bu şehirde en önemli odaklardan birisi de esnaf ve sanatkarlarımızdır. Odalar olarak şehrin kalkınmasına, büyümesine, gelişmesine çok çok büyük emekleriniz vardır. Bakan yardımcılığına başladığımız ilk günden itibaren sizlerle çok güzel bir diyalogumuz, çok güzel bir ilişkimiz ve arkadaşlığımız oldu. Temsil ettiğim bakanlığımla her zaman sizlerin yanında ve hizmetinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Sizlerle Van'ı bir nebze ileriye taşımak için elimizden gelen tüm gayreti göstermekteyiz, göstermeye devam edeceğiz. Çok iyi biliyoruz ki huzursuzluğun, terörün olduğu yerde en büyük zararı siz esnaflarımız görmektesiniz."

Referandum sürecinde gösterdikleri destekten ötürü esnafa teşekkür eden Çiftci, birlik ve beraberliğin sağlanması durumunda sorunların hepsinin giderilebileceğini vurguladı.

Çiftci, "Van'da esnaf odalarımıza dönük ciddi projelerimiz oldu. Bundan sonra da olacaktır. Van'ın 50 yıllık hayali olan Kapıköy Sınır Kapısı'nı yapıyoruz. Allah nasip ederse ağustos-eylül gibi hizmete açacağız. Türkiye'de 6 laboratuvarımız var, yedincisini Van'a kuruyoruz. Uluslararası düzeyde bir laboratuvar. Lojistik üsse de başlıyoruz. Organize Sanayi Bölgesi içerisine bu lojistik hattı da bağlayacağız." dedi.

Son Güncelleme: 11.06.2017 14:05
Anahtar Kelimeler:
Van
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.