21 Mayıs 2015 Perşembe 20:01
Çocuk Evleri, çocukları doğayla buluşturuyor

VAN  - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evlerinde kalan çocuklar, ilkbaharla birlikte doğa gezilerine başladı.

Havaların ısınmasıyla Çocuk Evlerindeki çocukların psiko-sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için bu tür etkinlikler düzenlediklerini belirten Çocuk Evleri Müdür Vekili Nihat Işık, şehir merkezine yakın sitelerde kiralanan evlerde kalan çocuklara hizmet verdiklerini hatırlattı.

Bu evlerde yaşayan çocukların doğadan uzak bir şekilde yaşadığına dikkati çeken Işık, "Ayrıca cep telefonu ve internet gibi iletişim araçları çocuklarımızı doğal yaşamdan uzaklaştırarak sanal bir hayata mahkum ettiğini göz önünde bulundurursak, çocuklarımız için düzenlediğimiz doğa gezilerinin ne kadar da gerekli olduğunu daha iyi anlatmış oluruz" diye konuştu.

Işık, Van Kalesi ile başlattıkları doğa gezisini Akdamar Adası ile devam ettirdiklerini, Erek Dağı ile Muradiye Şelalesini de gezmeyi planladıklarını belirtti.  

Çocuk Evleri, çocukları doğayla buluşturuyor

Çocuk Evleri, çocukları doğayla buluşturuyor

Son Güncelleme: 21.05.2015 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.