31 Temmuz 2017 Pazartesi 14:55
Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'ya Konuk Oluyor

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 Ağustos'ta Malatya'yı ziyaret edeceğini bildirdi.

Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, partilerinin çok önemli reformlara imza attığını, bu imzaların altında AK Parti Kurucu Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın varlığının herkesçe bilindiğini ifade etti.

AK parti iktidarı olarak, 80 milyona aynı anda hizmet etmenin onur ve gururunu yaşadıklarına belirten Çalık, Malatya'nın 16 yılda yapılan tüm seçimlerde AK Parti iktidarlarına tam destek vererek siyasi ve ekonomik istikrarın sağlanmasına vesile olduğunu kaydetti.

Çalık, 16 Nisan halk oylamasının Türkiye tarihi açısından dönüm noktası olduğuna dikkati çekerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu oylamada Malatya'dan çıkan sonuç nedeniyle 5 Ağustos'ta kente teşekkür ziyaretinde bulunacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Malatya'ya bugüne kadar 17 kez geldiğini dile getiren Çalık, şunları söyledi:

"Daha önceki karşılamamız gibi Cumhurbaşkanını coşkuyla karşılayacağız. Halk oylamasından sonra Cumhurbaşkanımız teşekkür ziyaretinin ilkini Şanlıurfa'ya yaptı ve ikinci resmi ziyaretini Malatya'ya yapıyor. Bu bizim için çok büyük bir onur. Gelişiyle bizleri onurlandıracak. 5 Ağustos Malatyalılar için hasretin son bulduğu gün olacak. Hemşehrilerimiz, Cumhurbaşkanımızı bir kez daha bağrına basacak."

Çalık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kenti ziyaretinde saat 17.00'de Malatya Büyükşehir Belediyesi yanındaki miting alanında vatandaşlara hitap edeceğini ifade ederek, tüm Malatyalıları mitinge davet etti.

Toplantıya Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ile AK Parti'li ilçe belediye başkanları ve ilçe teşkilat başkanları da katıldı.

Son Güncelleme: 31.07.2017 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.