02 Şubat 2016 Salı 16:08
Daka, Teknik Destek Programını İlan Etti

 Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA), 2016 yılı Teknik Destek Programını ilan etti.DAKA'dan yapılan yazılı açıklamada, bölgedeki yerel aktörlerin, bölgesel kalkınma açısından önem arz eden ancak kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle, hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntıyla karşılaşılan çalışmalarına destek sağlama amaçlı programda, başarılı projelere azami 15 bin lira uzmanlık desteği verileceği belirtildi.

Destek programıyla, öncelikli olarak yerel yönetimlerin başta planlama çalışmaları ile bölge plan ve programlarını uygulayıcı veya yerel kalkınma kapasitesini artırıcı faaliyetlerine hizmet verileceği ifade edilen açıklamada, şunlara yer verildi:

"Program diğer kamu kurum ve kuruluşları ile bölgedeki sivil toplum kuruluşlarının, yerel ve bölgesel kalkınmaya katkıda bulunabilecek çalışmalarına hizmet etmeyi amaçlıyor.

Bu desteğe sadece yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, organize sanayi bölgeleri, küçük sanayi siteleri, iş geliştirme merkezleri, birlik ve kooperatifler ile bu kurum, kuruluşların kurduğu veya ortağı olduğu işletmeler başvurabilir. Programla ilgili detaylı bilgiye DAKA internet sitesinden ulaşılabilir."

Daka, Teknik Destek Programını İlan Etti

Daka, Teknik Destek Programını İlan Etti

Son Güncelleme: 02.02.2016 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.