23 Şubat 2017 Perşembe 17:59
'Değerlerimiz Geleceğimizdir' Programı

 Tuşba Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, öğrencilere yönelik "Değerlerimiz Geleceğimizdir" programı düzenlendi.

Koç İlkokulu konferans salonunda düzenlenen programda konuşan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, çok güzel projelere imza attıklarını ve bu kapsamda da öğrencilerin büyük beklenti içerisinde olduklarını söyledi.

Ardından Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hasan Basri Memduhoğlu, öğrencilere televizyonun çocuk üzerinde bırakacağı olumsuz etkiler hakkında bilgi verdi.

Memduoğlu ayrıca, "Çocuklar, okul öncesi dönemde 2-3 saat televizyon seyrederse geç konuşma, konuşma geriliği, cümle kurmada zorlanma, göz teması kuramama ve kullandığı kelime sayısı sınırlı kalması gibi sorunlar yaşar. Devamında kalitesiz aile hayatı başlar. Sıcaklık, sohbet, paylaşım, dertleşme ve oyun hayatı biter. Aynı evde birbirine yabancı insanlar olur." dedi.

 

 

Son Güncelleme: 23.02.2017 19:30
Anahtar Kelimeler:
VanProgramTuşba Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.