17 Kasım 2016 Perşembe 10:05
Dikkat!! Meteorolojiden 4 İl İçin Zirai Don Uyarısı

Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl'de orta kuvvette zirai don uyarısı yapıldı.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerini kapsayan bölgede, yarın sabah saatlerine kadar hava sıcaklıklarında 5-6 derece düşüş beklendiği bildirildi.

Yüksek kesimlerde orta kuvvette zirai don riski bulunduğu kaydedilen açıklamada, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı zirai faaliyet ve seracılıkla uğraşan vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları istendi.

Bu arada, Bingöl merkezde yer yer kuvvetli karla karışık yağmur, Bingöl'ün ilçelerinde ve Tunceli'nin Pülümür ve Ovacık ilçelerinde de yer yer kuvvetli kar yağışı beklendiği aktarılan açıklamada, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları talep edildi.

Son Güncelleme: 17.11.2016 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.