10 Mart 2016 Perşembe 14:53
'Diriliş Ertuğrul' Ekibine Mehteranlı Karşılama

 Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesinin düzenlediği 12. Kar Film Festivali'ne katılmak için Erzurum'a gelen TRT'nin sevilen dizisi "Diriliş Ertuğrul"un ekibi, kentte gelişlerinde atlı cirit, bar ekipleri ve mehteranla karşılandı.

"Diriliş Ertuğrul" dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan ve diğer oyuncular Cengiz Coşkun, Cavit Çetingüner, Nurettin Sönmez ve Didem Balcı, 12. Kar Film Festivali'ne katılmak üzere Erzurum'a geldi.

Dizi ekibinin Erzurum Havaalanı'nda bindikleri minibüs kent girişinde durdurularak, atlı cirit, bar ekibi ile mehteran gösterisi yapıldı.

Selçuklu ve Osmanlı kıyafetleri giyen atlı cirit ekibi, hayranların selamlayan dizi ekibine ellerinde Türk ve Kayı Boyu bayraklarıyla eşlik etti. Yoğun ilgiyle karşılanan oyuncular, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Oyuncu Engin Altan Düzyatan, burada yaptığı açıklamada, yoğun ilgiden dolayı Erzurumlulara teşekkür ettiğini söyledi.

Dizi ekibi, bugün festival kapsamında Atatürk Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirecek.

Son Güncelleme: 10.03.2016 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.