29 Temmuz 2017 Cumartesi 12:44
Doğu Anadolu 1. Gıda Tarım Ve Hayvancılık Zirvesi Düzenlendi

Elazığ'da düzenlenen Doğu Anadolu 1. Gıda Tarım ve Hayvancılık Zirvesi ardından katılımcılar, Keban ilçesini ziyaret etti.

Elazığ'da bir otelde gerçekleştirilen zirveye katılan Tarım Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Genel Müdürü Ahmet Antalyalı, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Mustafa Altuğ Atalaya, Bitkisel Üretim Genel Müdürü Mesut Akdamar, Gıda Kontrol Genel Müdürü Muharrem Selçuk, Hayvancılık Genel Müdürü Osman Uzun, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Ethem Kalın, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Destek Hizmetleri Genel Koordinatörü Ülkü Altundiş, Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü Organik Daire Başkanı Sebahat Güllüoğlu ve Türkiye Tohumc ular Birliği Başkanı Yıldıray Gençer, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı'yı makamında ziyaret etti.

Misafirleriyle bir süre sohbet eden Başkan Atlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Son Güncelleme: 29.07.2017 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.