19 Haziran 2017 Pazartesi 11:59
Doğu Anadolu'da Bazı İller İçin Sağanak Uyarısı

Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki bazı illerde kısa süreli sağanak bekleniyor.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde havanın parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum'un kuzey kesimleri, Erzincan ve Ardahan çevrelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

Sıcaklığın mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede, rüzgarın güney ve güneybatıdan hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklıkları Kars ve Ardahan'da 7, Ağrı'da 9, Erzurum ve Erzincan'da 12, Tunceli'de 14, Iğdır'da 16 derece kaydedildi.

Günün en yüksek sıcaklıklarının Iğdır'da 33, Tunceli'de 32, Erzincan'da 29, Ağrı ve Kars'ta 27, Ardahan'da 25 ve Erzurum'da 24 derece olması bekleniyor.

Son Güncelleme: 19.06.2017 12:00
Anahtar Kelimeler:
ErzurumSağanakMeteoroloji
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.