25 Nisan 2016 Pazartesi 11:18
Doğu Anadolu'da Sağanak Uyarısı

 Doğu Anadolu Bölgesi'nin kuzeyindeki Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır, Erzincan ve Ardahan'da öğleden sonra gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyretmesi, rüzgarın ise güney ve güneybatı yönlerinden Erzurum, Ağrı, Kars ve Ardahan çevresinde saatte 30 ila 60 kilometre hızla yer yer kuvvetli esmesi öngörülüyor.

Hava sıcaklıklarının Erzurum'da en yüksek 18, en düşük 8, Kars'ta en yüksek 19, en düşük 3, Ağrı'da en yüksek 20, en düşük 6, Iğdır'da en yüksek 28, en düşük 11, Erzincan'da en yüksek 24, en düşük 16 ve Ardahan'da en yüksek 19, en düşük 7 olacağı tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 25.04.2016 12:02
Anahtar Kelimeler:
ErzurumSağanakMeteoroloji
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.