20 Mart 2015 Cuma 00:29
Doğu Karadeniz Kutlu Doğum Tarihleri Belli Oldu

Doğu Karadeniz Koordinatörlüğü Kutlu Doğum tarihleri belli oldu

Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu Karadeniz Koordinatörlüğü tarafından organizesi yapılacak Kutlu Doğum etkinlik tarihleri belli oldu.

AĞRI - Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu Karadeniz Koordinatörlüğü 2015 Hz. Muhammed (s.a.v.) Kutlu Doğum Etkinlik tarihini belirlemek için Koordinatörlük merkezi olan Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi binasında toplandı.

Toplantı Kuran-ı Kerim’in okunması ile başladı.

Toplantıya Karadeniz ve Doğu illerinin temsilcileri katılıp Kutlu Doğum Etkinlikleri ile ilgili yaptıkları son hazırlıkları Platform merkezi ile paylaştılar.

Koordinatörlük merkezi, 2015 etkinliklerinin kalite ve verimliliğini yükseltmek adına, temsilcileri bir önceki yılları değerlendirerek daha bir özveri ile programları halka sunmaları hususunda tavsiyelerde bulunuldu.

Ayrıca Özlem Ajansın 2015 Kutlu Doğum Etkinlikleri için halka hediye edilecek Kürtçe ve Türkçe olarak hazırlanmış, Allah Resulü üzerine bestelenmiş bir birinden özel klipli eserlerin fragmanı da temsilcilere izlettirildi.

Koordinatörlük Dönem Sözcüsü Şaban Gökhan, etkinliklerinde üzerinde durulması gereken konuları belirterek Platformun etkinlikler için belirlemiş olduğu tarihleri temsilciler ile paylaştı.

Şaban Gökhan,” Bu yılki Kutlu Doğum etkinliklerinin ana teması ‘Eşsiz Önder Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)’ dır. Bütün Hatiplerimiz ve eserleri seslendirecek ilahi sanatçılarımız Allah’ı Resulünün bu yönü üzerine yoğunlaşacak. Böylelikle halkımıza öncülük ve önderlik yapacak şahısların hangi meziyet ve özelliklere sahip olması gerektiği ortaya konulmuş olacaktır. Hedefimiz Ağrı’daki her haneye Kutlu Doğum çerçevesinde  içinde birbirinden güzel klipli eserler bulunan sidiler dağıtmaktır. Ayrıca hayırsever halkımızdan da bu faydalı etkinliklerimiz için sponsor olup katkı sunmak isteyenler olursa faydalı olur. “ dedi.

Belirlenen etkinlik tarihleri ise şöyle:

Ağrı Büyük Kutlu Doğum etkinliği, 26 Nisan Pazar, Ağrı’nın Diyadin ilçesi etkinliği, 11 Nisan, Doğubayazıt ilçesi etkinliği, 12 Nisan, Patnos ilçesi etkinliği, 12 Nisan, Taşlıçay ilçesi etkinliği, 7 Nisan, Eleşkirt ilçesi etkinliği, 18 Nisan, Iğdır etkinliği, 5 Nisan, Kars etkinliği, 5 Nisan, Ardahan etkinliği, 4 Nisan, Erzurum etkinliği, 1 Nisan, Erzincan etkinliği, 3 Nisan, Gümüşhane etkinliği, 4 Nisan, Giresun etkinliği, 5 Nisan, Trabzon etkinliği, 5 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Toplantıda, bu merkezler haricinde birçok köyde de Kutlu Doğum Etkinliklerinin düzenleneceği belirtildi. 

 

dogu-karadeniz-kutlu-dogum-tarihleri-belli-oldu.JPGdogu-karadeniz-kutlu-dogum-tarihleri-belli-oldu-001.JPG

Son Güncelleme: 20.03.2015 00:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.