28 Kasım 2016 Pazartesi 15:23
Doğu'da En Soğuk Hava -21 Derece İle Ardahan Oldu

Doğu Anadolu Bölgesi'nde en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 21 dereceyle Ardahan'da ölçüldü.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde havanın bugün az bulutlu ve açık olması bekleniyor.

Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin edilen bölgede, rüzgarın güney ve güneybatıdan hafif kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Ardahan'da 21, Kars'ta 15, Ağrı'da 12, Erzurum'da 9, Iğdır'da 7 ve Erzincan'da 6 derece kaydedildi.

Günün en yüksek sıcaklıklarının Erzincan'da 8, Iğdır'da 6, Ağrı'da 5, Erzurum'da 4, Kars'ta 2 ve sıfırın altında olmak üzere Ardahan'da 6 derece olması öngörülüyor.

Kar kalınlıkları Ardahan'da 7 ve Kars'ta 1 santimetre olarak ölçüldü.

Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden sürücülerin ve vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği bildirildi.

Son Güncelleme: 28.11.2016 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.