05 Haziran 2017 Pazartesi 14:48
Dünya Çevre Günü Bingöl'de Kutlandı

 Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rasim Buluç ve beraberindekileri kabul etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, makamda gerçekleşen kabulde, İl Müdürü Buluç, Vali Köşger'e çevreye verdiği desteklerden dolayı saksıda fesleğen hediye etti.

Vali Köşger de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dünya Çevre Günü dolayısıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile taşra teşkilatlarını, ülke genelinde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı kutladı.

Vatandaşları çevre konusunda duyarlı olmaya davet eden Köşger, şunları kaydetti:

"Çevremizi korursak geleceğimizi koruyacağız. Tabiatı korumak, çevre sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak zorundayız. İnsanlığın bu ortak meselesi için eğitim kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, yazılı ve görsel basınımız ve tüm bireyler hep birlikte çaba sarf etmelidir."

Son Güncelleme: 05.06.2017 14:36
Anahtar Kelimeler:
BingölDünya Çevre Günü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.