17 Nisan 2015 Cuma 20:05
Duruşmasını beklerken kalp krizinden öldü

Erzurum'da Adliyesi'nde duruşma sırasını bekleyen kişi, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Yakutiye ilçesinde yaşayan Mehmet Çayakar (77), 9 yıldır süren arazi davası için bugün sabah saatlerinde Erzurum Adliyesi'ne geldi.

Binanın 4. katına çıkan ve Kadastro Mahkemesi önünde bir süre bekleyen Çayakar, duruşmaya gireceği sırada fenalaştı. Yerinden kalkıp yürüyen Çayakar, duruşma salonunun yanında bulunan çay ocağının önünde bir anda yere yığıldı.

Polis ve çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Çayakar'ın kalp krizi geçirdiğini fark ederek bir süre kalp masajı yaptı.

Müdahalenin ardından sedyeyle adliye binasından çıkarılan Çayakar, kaldırıldığı Palandöken Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Öte yandan olayla ilgili güvenlik kamerası görüntülerinde Çayakar'ın kalp krizi geçirerek yere düştüğü an, yapılan müdahale ve sonrasında sedyeyle adliye binasından çıkarılarak ambulansa taşınması yer alıyor.

Son Güncelleme: 17.04.2015 20:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.