10 Nisan 2015 Cuma 11:47
Edremit'te temizlik kampanyası

VAN - Edremit Belediyesi, "Edremit'te Temizlik Günleri" adı altında temizlik kampanyası başlattı.

Süphan Mahallesi'nden başlayan temizlik kampanyasına, Edremit Belediye Başkanı Sevil Rojbin Çetin, Başkan Yardımcısı Abdulkerim Sayan, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Çetin, baharla ilçe genelinde temizlik kampanyaları düzenlediklerini söyledi.

Çevreye saygının insana saygıyı geliştireceğini ve temiz bir çevrenin temiz bir toplumu beraberinde getireceğini belirten Çetin, bu inançla tüm mahallelerde kadınların, çocukların, yediden yetmişe tüm kesimlerin katılımıyla temizlik kampanyalarını bir hafta boyuncu yürüteceklerini söyledi.

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkerim Sayan ise Edremit'in bir sahilde yer alması dolayısıyla özellikle temizlik konusuna önem verdiklerini belirtti.

Belediye olarak sahil kıyı şeridi ve piknik alanları olan mesire alanlarının hafta sonlarında yüzlerce kişiye ev sahipliği yaptığını, haliyle tüm alanlardan daha yoğun bir şekilde çevrenin kirletildiğine dikkat çeken Sayan, bununla beraber iç mahallelerde de yoğun bir çevre kirliliğinin geliştiğini bunun önüne geçmek için de böylesi temizlik kampanyalarıyla yurttaşları daha duyarlı olmaya davet ettiklerini söyledi.

Mahalleliler de belediyenin başlattığı temizlik kampanyalarından memnun olduklarını belirtti.

Temizlik kampanyasına katılanlara şapka, önlük, eldiven ve maske dağıtılmasının ardından, sokaklarda temizlik çalışması yaptı.

Son Güncelleme: 10.04.2015 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.