04 Ocak 2017 Çarşamba 09:40
Elazığ Ekonomi Platformu 2016 Yılı Değerlendirme Toplantısı

 Elazığ Ekonomi Platformu (ELEP) 2016 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

MÜSİAD Elazığ Şubesinde düzenlenen toplantıda konuşan Elazığ Ekonomi Platform Dönem Sözcüsü Cemil Platin, ekonomiyle ilgilenen 11 sivil toplum kuruluşu ile ekonomi platformunu yürüttüklerini ifade etti.

En büyük amaçlarının Elazığ'da birlikteliği sağlamak ve ekonomiyi yukarı çekmek olduğunu belirten Platin, güçlü bir Elazığ için birlikteliğin gerekli olduğunu söyledi.

Birçok projenin gerçekleşmesi için faaliyet yaptıklarını vurgulayan Platin, "Bu projelerde Elazığ mobilyacılar çarşısı, Elazığ'da Gıda Toptancıları Sitesi, Sivrice de turizm ile ilgili 5 yıldızlı bir otel projemiz var." diye konuştu.

Yapılan seçimde Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Sözcülüğünü Elazığ Gıdacılar ve İş adamları Derneği Başkanı Süleyman Kamaç devraldı.

Son Güncelleme: 04.01.2017 09:41
Anahtar Kelimeler:
ElazığEkonomi Platformu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.