31 Aralık 2016 Cumartesi 12:59
Elazığ'da 'Huzur 23 Genel Asayiş Uygulaması'

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'nce "Huzur 23 Genel Asayiş Uygulaması" gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, kentin huzur ve asayişini sağlamak için il genelindeki 15 noktada 250 personelin katıldığı "Huzur 23 Genel Asayiş Uygulaması" yapıldı.

Uygulamada, 182 umuma açık istirahat ve eğlence yeri denetlenirken, 2 bin 694 kişi sorgulandı.

1 kişi Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) üye olmak suçundan, 4 kişi de çeşitli suçlardan dolayı aranma kaydı olduğu gerekçesi ile gözaltına alındı.

İş yerlerine yönelik yapılan denetimlerde, bir işletmenin kasasında tabanca, 3 şarjör ve 17 fişek, 1 kişi üzerinde ruhsatsız tabanca, şarjör ve 7 fişek ele geçirildi. 4 kişiye de kapalı mekanda sigara içmekten idari işlem yapıldı.

İl genelinde ve ilçelerde vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak, suç ve suçlularla mücadele etmek için uygulamaların aralıksız devam edeceği bildirildi.

Son Güncelleme: 31.12.2016 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.