27 Temmuz 2017 Perşembe 20:59
Elazığ'da Kırsal Kalkınma Destekleri

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) IPARD II Programı kapsamında en fazla hibe alacak iller sıralamasında Elazığ'ın birinci olduğu bildirildi.

TKDK İl Koordinatörü Vekili İbrahim Sertaç Yılmaz, kurumda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, IPARD II birinci proje çağrısında uygun harcama tutarı ve yatırım sonunda ödenecek hibe tutarına göre 42 il arasında 1'inci olduklarını söyledi.

Yılmaz, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki çağrılarda bu sayının daha da artması umuduyla çalışacağız. Biz ilk günkü heyecan ve azimle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizler her konuda şanslı yatırımcılarsınız. Çünkü genç ve dinamik bir kurumla çalışıyorsunuz. Bu dinamiklik, uzun sürede herkesin faydasına olacak şekilde doğru yatırımların faaliyete geçmesine imkan sağlayacaktır. Bu toplantının asıl hedefi yatırım sonunda ödenecek hibe tutarının tam olarak ödenmesidir."

Son Güncelleme: 27.07.2017 21:00
Anahtar Kelimeler:
Elazığ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.