14 Şubat 2017 Salı 15:43
Elazığ'daki Silahlı Yaralama Çok Sayıda Yaralı

 Elazığ'da bir kişiyi silahla yaraladığı iddiasıyla yargılanan sanık, 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Elazığ 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasında, 6 ay önce otomobil içerisinde Abdullah Demir'i silahla vurarak yaraladığı iddiasıyla "kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan yargılanan tutuklu sanık Zafer Yıldırım ve avukatı hazır bulundu.

Savcının, mütalaasında, sanığın, "kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan cezalandırılmasını talep etmesi üzerine, mahkeme heyeti tarafından son sözleri sorulan Yıldırım, "4 kişi beni arabaya aldı. Kendimi kurtarmak için yaptım. Suçsuzum, tahliyemi istiyorum." diye konuştu.

Mahkeme heyeti "Kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdığı Yıldırım'a, daha sonra indirime giderek 7 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Heyet ayrıca Yıldırım'a "ruhsatsız silah bulundurmak" suçundan da 10 ay hapis cezası verilmesine hükmetti.

Son Güncelleme: 14.02.2017 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.