03 Temmuz 2017 Pazartesi 17:54
Emrullah Tekin, görevine yeni başlayan Bitlis Vali İsmail Ustaoğlu'nu ziyaret etti.

 Tatvan Esnaf ve Sanatkar Odası (TESO) Yönetimi Kurulu Başkanı Emrullah Tekin, görevine yeni başlayan Bitlis Vali İsmail Ustaoğlu'nu ziyaret etti.

Tekin, oda yönetim kurulu üyeleriyle Vali Ustaoğlu'nu makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ustaoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, oda yönetimine teşekkür etti.

Bitlis'in terörle anılan bir şehir olmasına izin vermeyeceklerini belirten Ustaoğlu, şunları söyledi:

"İlimiz, Anadolu'ya açılan ilk kapı. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış ilim ve irfan yuvası ve bir yerleşim merkezi. Halen ayakta kalan medreseleri, alimleri ve birçok ulemayı ülkemize kazandırmış bir şehir. Bu nedenle bu mütevazi ilimizi hep birlikte el birliğiyle terörle anılmasını ortadan kaldıracağız. Burada devam eden birtakım projeler var. Bu projelerin bitmesi için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Yapacağımız bütün çalışmaları ilimizdeki esnaf ve sivil toplum kuruluşlarıyla istişare ederek, sorunları yerinde görerek ona göre hizmet etmeye ve sorunları çözmeye çalışacağız. Her zaman halkın içinde olacağız. Ziyaretlerimizi il ve ilçe geneline yayacağız."

TESO Başkanı Tekin, ziyaretlerinde oda çalışmaları hakkında da bilgi vererek, ilde hayata geçirilecek tüm projelere destek olma sözü verdi.

- BEÜ ve Birlik Vakfından Ustaoğlu'na ziyaret

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım ve Birlik Vakfı Bitlis Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Maşallah Albeni, görevine yeni başlaması dolayısıyla Vali İsmail Ustaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Yardım ve Albeni, ayrı ayrı gerçekleştirdiği ziyaretlerle Vali Ustaoğlu'na, yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletti.

Vali Ustaoğlu da ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

- Bitlis ve Tatvan'da elektrik kesintisi uygulanacak

Bitlis merkez ve Tatvan ilçesinde programlı elektrik kesintisinin uygulanacağı belirtildi.

Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamada, 5 Temmuz tarihinde bakım, onarım ve yatırım tesislerinin devreye alınması çalışmaları sırasında Bitlis ve Tatvan'da elektrik kesintisinin uygulanacağı bildirildi.

Söz konusu tarihte şebeke iyileştirme çalışmaları nedeniyle Tatvan'a bağlı Yoncabaşı, Obuz, Bolalan, Yelkenli, Topraklı, Kaynarca, Alacabük, Kuruklu, Nohutlu ve Güllü köyleri ile Kesan Deresi civarlarına 10.00-11.00 saatlerinde elektrik verilmeyeceği kaydedilen açıklamada, 06.00-08.00 saatlerinde de merkeze bağlı Başhan köyü, Bitlis Eren Üniversitesi, TÜVTÜRK ve civarında elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Son Güncelleme: 03.07.2017 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.