14 Ağustos 2015 Cuma 00:32
Engebeli mahalleye merdivenli çözüm

VAN  - Çatak'ta engebeli yollar nedeniyle evlerine gitmekte zorlanan vatandaşlar için beton merdiven yapıldı.

Çatak Belediyesi, ilçede dik ve engebeli yapısıyla vatandaşların yaşadığı ulaşım sıkıntısı yaşadığı Cumhuriyet Mahallesi'ne beton merdivenler yaptırdı.

Yardımcıları Evin Keve ve Turgut Babur'la birlikte yapılan çalışmayı yerinde inceleyen Belediye Başkanı Celalettin Bartu, halkın en büyük sorunlarından birini gidermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

Vatandaşların mahallede bulunan mezarlığa cenaze götürmede zorluk çektiğini hatırlatan Bartu, "Biz halkımızın rahatlığı için varız. Çalışma arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonunda mahalleye merdiven yapma kararı aldık. Vatandaşlarımız şimdi çok rahat bir şekilde çıkıp kabristanı ziyaret edebiliyor" diye konuştu.

Mahalle sakinleri de, yapılan merdivenlerle yaşadıkları sıkıntının giderildiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. 

Engebeli mahalleye merdivenli çözüm

Engebeli mahalleye merdivenli çözüm

Engebeli mahalleye merdivenli çözüm

Son Güncelleme: 14.08.2015 00:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.