11 Eylül 2015 Cuma 20:50
'Engelleri Aşıyoruz' Projesi

 Gençlik ve Spor Bakanlığı, "Engelleri AşıyoruzProjesi kapsamında, Van'daki engelli sporcuların kullanımı için otobüs hibe etti.

Ferdi Sporları Merkezi'nde düzenlenen araç tanıtım programında konuşan Van Valisi İbrahim Taşyapan, şehir hayatının zorlukları ve yoğun trafik nedeniyle, engellilerin spor alanlarına ve aktivitelerin olduğu yerlere güçlükle gidebildiğini söyledi.

Engellilerin bu sorununu çözmenin sevincini yaşadıklarını ifade eden Taşyapan, "Bu araç engelli sporculara hizmet verecek. Bu araçla kentteki her türlü spor aktivitesine rahatlıkla gidebileceksiniz. Bunu düşünenlere ve buraya gönderenlere teşekkür ediyorum. Bu Gençlik ve Spor Bakanlığımızın güzel bir projesidir. Bu bakımdan ilimizin ilk sıralarda olması sevindirici. Bu otobüsümüz hepinize hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise 2 yıl önce başlatılan "Engelleri Aşıyoruz" Projesi kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Van'a bir engelli otobüsü hibe edildiğini vurguladı.

Son Güncelleme: 11.09.2015 20:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.