05 Ağustos 2015 Çarşamba 10:52
Engelli vatandaşlara akülü araba dağıtıldı

Horasan'da önceden belirlenen ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara akülü araba dağıtıldı.

Horasan belediyesi çay baçesinde düzenlenen programa Kaymakam Doğan Dinç, Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, hayırsever iş adamı Ali Yavuz ve engeli vatandaşlar katıldı.

Araçları nasıl kulanacakları konusunda eğitim de verilen programda, engellilerin mutlu ve heyecanlı oldukları gözlendi.

Kaymakam Dinç, yaptığı konuşmada, engellilerle ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli işbirliği içerisinde olduklarını belirtti.

Bu tür faaliyetlerde kaymakamlık olarak kapılarının ve telefonlarının 24 saat açık olduğunu ifade eden Dinç, kendilerine ulaşılması durumunda hak sahiplerini bulup teslim etme konusunda yadımcı olacaklarını söyledi. 

Faaliyetten mutluluk duyduğunu kaydeden Dinç, emeği geçenlere de teşekkür etti.

Belediye Başkanı Aydın da yurtdışında yaşayan iş adamlarına seslenerek, "Doğduğunuz toprakları unutmayın, yardımlarınızı esirgemeyiniz. Engellileri mutlu etmek, sevindirmek yüce Mevla'yı sevindirmektir" dedi. 

Son Güncelleme: 05.08.2015 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.