07 Ekim 2015 Çarşamba 19:23
Erciş Belediyesi engelli meclisi

 Erciş Belediyesi, engellilerin toplumsal yaşama katılımını ve temsiliyet düzeyini artırmak için belediye bünyesinde "engelli meclisi" kurma kararı aldı.

Kadın Politikaları Müdürlüğü ve Kadın Komisyonu tarafından başlatılan çalışma çerçevesinde, ilçede faaliyet yürüten rehabilitasyon merkezlerini ziyaret eden belediye çalışanları, kurulacak meclisin içerik ve kapsamını anlattı.

İlçede faaliyet gösteren Özel Altınkalpler, Özel Erciş, Mavi Umut ve Akşafak eğitim ve rehabilitasyon merkezlerini kapsayan ziyaretlerde konuşan Erciş Belediyesi Kadın Politikaları Müdürlüğü sorumlularından Ayşe Çiftçi, engellilerin ilçede yönetime katılımını sağlamak istediklerini söyledi.

Çiftçi, "Uzun zamandır belediye bünyesinde engelliler meclisi kurmaya dönük bir planımız vardı. Engellilerin gittiği kurumları ve ailelerini ziyaret ettik" dedi.

Belediyenin meclis kurma talebini olumlu karşıladıklarını söyleyen rehabilitasyon merkezi yöneticileri ise belediyenin daha önce de engellilere yönelik ziyaret ve çalışmalarının olduğunu, engellilere gösterilen bu hassas yaklaşımların devam etmesini dilediklerini kaydetti.

Yetkililer, kurum olarak bu anlamda belediye yönetimine her türlü destekte bulunmaya hazır olduklarını da kaydetti.

Erciş Belediyesi engelli meclisi

Erciş Belediyesi engelli meclisi

Erciş Belediyesi engelli meclisi

Erciş Belediyesi engelli meclisi

Son Güncelleme: 07.10.2015 19:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.