23 Temmuz 2015 Perşembe 15:28
Erciş Belediyesi, kadın meclisi kurdu

VAN- Erciş Belediyesi, ilçedeki kadın sorunlarının iletilmesi ve kadın temsiliyetinin sağlaması amacıyla "kadın meclisi" oluşturdu.

Erciş Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde düzenlenen toplantıyla meclis kuruluşunu duyuran Erciş Belediyesi Kadın Politikaları Birimi çalışanı Gizem Gül, meclisin, kadınların sorunları ve geleceğinin tartışacağı, kararların alınacağı bir yer olacağını söyledi.

Gül, "Aralarında kadın çalışanların olduğu 7 kişilik meclis ile hem kadına dönük politikalar üretilecek hem de kadının kendi kimliğiyle çalışmasının zeminini oluşacak. Kadın meclisi, kadın dernekleri, mahalle meclisleri ve kadın kurumları ile ortaklaşa çalışacak. Yapılan çalışmaları ve sorunları konuşmak için de meclis ayda bir toplanacak" diye konuştu.

Toplantının ardından ikisi sözcü olmak üzere 7 kişilik bir meclis yürütme kurulu oluşturuldu. 

Toplantıya, Erciş Belediye Başkanı Diba Keskin, belediye kadın politikaları birimi, kadın çalışanlar ve kadın encümen üyeleri katıldı.

Erciş Belediyesi, kadın meclisi kurdu

Erciş Belediyesi, kadın meclisi kurdu

Son Güncelleme: 23.07.2015 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.