03 Mayıs 2015 Pazar 14:37
Erciş Belediyesi projelerini tanıttı

Erciş Belediyesi, 2015 yılı içinde hayata geçirmeyi planladığı 14 projesini tanıttı. 

İlçe merkezindeki bir düğün salonunda düzenlenen tanıtım toplantısında, VASKİ Erciş Şubesi ve Büyükşehir Fen İşleri Erciş Şubesi yetkilileri tarafından projelerle ilgili sunumlar gerçekleştirildi. 

İlçenin sosyal alan sorununu çözecek, esnafın bir araya toplanmasını sağlayacak projelerin tanıtılmasının ardından söz alan Erciş Belediye Başkanı Diba Keskin, ilçede bir an önce kentsel dönüşüm projesinin uygulanması gerektiğini belitti.

Keskin, ilçenin gelişmesine önemli katkı sağlayacak tüm projeleri, yıl sonuna kadar hayata geçirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

ercis-belediyesi-projelerini-tanitti.jpgercis-belediyesi-projelerini-tanitti-001.jpgercis-belediyesi-projelerini-tanitti-002.jpgercis-belediyesi-projelerini-tanitti-003.jpgercis-belediyesi-projelerini-tanitti-004.jpgercis-belediyesi-projelerini-tanitti-005.jpg

 

Son Güncelleme: 03.05.2015 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.