23 Temmuz 2017 Pazar 19:27
Erciş'in Vitrin Projeleri Hızla İlerliyor

 Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mehmet Şirin Yaşar, Vanyolu Caddesi ile Erciş Sahil Yolu projelerine ilişkin incelemelerde bulundu.

Yaşar, vitrin projesi olarak değerlendirdiği Vanyolu Caddesi ile Erciş Sahil Yolu projelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, ekiplerden bilgi aldı.

Sahil yolundaki ağaçların bakımı için İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait TOMA'ların kulanılması talimatını veren Yaşar, bu iş için Büyükşehir Belediyesinin sulama araçlarının da kullanılmasını istedi.

Projelerin tamamlanması için gece gündüz sürdürülen çalışmalarda, Vanyolu Caddesi'nin altyapısı tamamlanarak asfaltlama işlemine hazır hale getirildiği, Sahil Yolu'nda ise yürüyüş ve bisiklet yolu yapımına geçildiği bildirildi.

Son Güncelleme: 23.07.2017 19:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.