19 Temmuz 2016 Salı 02:03
Erciş'te Demokrasi Nöbeti devam Ediyor

 Erciş ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Hükümet Konağı önünde ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan grup, darbe girişiminde bulunanlar aleyhine slogan attı.

"Demokrasi nöbeti"ne katılan Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli duruşu, halk, iktidar ve muhalefetin tek yumruk olarak, darbe yapmaya kalkışanlara karşı çıktığını söyledi.

Yaşar, şöyle konuştu:

"Rabbim kardeşliğimizi daim kılsın. Bu topraklarda ve coğrafyada gidecek daha iyi bir yerimiz yok. Buradan bu dersi çıkarmalıyız. Halkımız bir kez daha bu darbe teşebbüsünde bulunanlara karşı kahramanca direnmiştir. Bu darbe girişiminde sokağa çıkıp ülkesinin demokrasisini savunan bütün aziz şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Darbe teşebbüsünün yaşandığı geceden bu yana kaymakamlık ve konut binası etrafında kendisini siper eden ve Cumhurbaşkanımızın talimatıyla meydanları boş bırakmayan Ercişli kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum."

Erciş Müftüsü Ziya Albayrak'ın dua ettirmesinin ardından Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, nöbet tutulan alandaki vatandaşlara çay ve lokum ikram etti.

"Demokrasi nöbeti"ne, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Aydın, daire amirleri, sendika başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 06.08.2016 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.