02 Haziran 2015 Salı 16:22
Erciş'te 'Eğitimde İyi Örnekler' ödülleri verildi

Erciş ilçesinde "Eğitimde İyi Örnekler" ödülleri sahiplerini buldu.

2014-2015 eğitim öğretim yılında, eğitimde iyi örnekler sergileyen okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ödüllerini aldı.

Erciş Kaymakamlığı Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen törene Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar, İlçe Garnizon Komutanı Kurmay Albay Mustafa Ataberk, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Topal, Erciş Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Fikret Yaşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İsmail Yüce, Erciş Müftüsü Ziya Albayrak, sivil toplum örgütleri temsilcileri, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Başarılı bir eğitim öğretim yılını geride bıraktıklarını belirten Kaymakam Yaşar, 2014-2015 yılını başarılı şekilde tamamladıklarını söyledi.

Yaşar, "Önümüzdeki yıllarda başarıların katlanarak sürmesini istiyorum. Bütün personele çok teşekkür ediyorum. Kendilerinden önümüzdeki yıllarda da artarak devam eden başarı bekliyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İsmail Yüce ise 2014-2015 eğitim öğretim yılında, 207 okulda 48 bin 382 öğrenciye hizmet verdiklerini ifade etti.

Yüce, şöyle konuştu:

"Açık öğretimde devam eden öğrencilerimiz ile Milli Eğitime bağlı okullarda 55 bin 216 öğrenci eğitim hizmeti aldı. Bu eğitim hizmetini 2 bin 164 kadrolu öğretmenle sürdürdük. Bu yıl iyi örnekler projesi kapsamında 41 başvuru yapıldı. İlde yapılan yarışmalarda toplam 55 ödül aldık. Biz çocuklara ne denli olumlu davranış kazandırdığımızı ölçmek, bunu değerlendirmek istiyoruz. Öğrencimizin kendisine, ailesine, memleketine ne kadar faydalı bir birey olduğunu ölçmek isteriz."

Program sonunda başarı elde eden okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilere ödülleri verildi.

Son Güncelleme: 02.06.2015 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.