15 Mayıs 2015 Cuma 13:03
Erciş'te girişimcilik kursu sona erdi

Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Genç Girişimciler Kurulu ile Erciş Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen "KOSGEB Destekli Uygulamalı Girişimcilik Kursu" sona erdi.

Sertifika töreninde konuşan Erciş TSO Başkanı İzzet Yağar, Van TSO Genç Girişimciler Kurulu ile ortak yürüttükleri çalışmanın, ilçe için önemli olduğunu belirtti.

Yağar, açtıkları kursa gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, bundan sonra da kurslar düzenleyeceklerini bildirdi.

Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ise ısrarla yeni girişimci, tüccar ve sanayicilerin olması için çaba gösterdiklerini belirtti.

Van TSO olarak şimdiye kadar bu yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Takva, şöyle konuştu:

"Genç Girişimciler Kurulumuzun başlattığı çalışma bu nedenle çok önemli. Kursta başarılı olan kursiyerlere sertifikaları teslim edilecek. Burada önemli olan sertifikalarını alan kişilerin iş hayatına başlamasıdır. Girişimcilerin desteklerden faydalanması, bir işletmeye can vermeleri ve hayata geçirmeleri önemli bir kazanım olacak. Bu nedenle girişimcilerimiz bizim için önemlidir."

Van Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Eren Görsel Görmen de yeni girişimcilerin ekonominin can damarı olduklarını bildirerek, "Yeni işletmeler ekonomiye can katar. En büyük dileğimiz bugün sertifika alacak girişimcilerimizin iş hayatına atılmalarıdır" dedi.

Ardından davetliler tarafından kursiyerlerin sertifikaları verildi.

Törene Van TSO Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman, Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Biner, Murat Beyaz, Diyaeddin Altındal, Murat Beyaz ve Ömer İnanç, Meclis Başkan Yardımcısı Bülent Harman, Van Şoförler Odası Başkanı Emin Tuğrul ve Başkan Yardımcısı Kadir Gülgeldi ve kursiyerler katıldı.

Son Güncelleme: 15.05.2015 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.