22 Ocak 2016 Cuma 15:13
Erciş'te Karne Heyecanı

 Erciş ilçesinde, ilk ve orta dereceli okullarda karne alan öğrenciler, 2 hafta sürecek yarıyıl tatiline girmenin mutluluğunu yaşadı.

Erciş Cumhuriyet İlköğretim Okulunda düzlenen karne dağıtım törenine, öğrenciler karnelerini protokol üyelerinin elinde aldı.

Törene, Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, Okul Müdürü Tarkan Elbir, Okul aile birliği Başkanı Mehmet Canpolat öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Kaymakamı Yaşar, yıl içindeki başarılarından ötürü hem öğretmenleri hem de öğrencileri tebrik etti.

Öğrencilerin önünde kısa fakat zorlu bir yol olduğunu belirten Okul Müdürü Elbir, başarının çok çalışmaktan geçtiğini kaydetti

İlçe Milli Eğitim Müdür Şimşek ise özelikle ilçedeki eğitim seviyesinin yükselmesinde gayretlerin ve TEOG sınavında başarılardan dolayı yapılan çalışmaların ürünlerinin bugün alındığını ifade ederek, "Öğretmen ve öğrencileri başarılarından dolayı kutluyor iyi tatiller diliyorum" dedi.

Program, TEOG sınavında 120 sorunun tamamına doğru yanıt vererek Türkiye birincisi olan 8/C sınıfı öğrencisi Emre Göçen'in karnesini ve ödülünün Kaymakam Yaşar'dan alması ve ardından diğer öğrencilere karne dağıtımıyla son buldu.

Son Güncelleme: 23.01.2016 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.