18 Nisan 2015 Cumartesi 07:51
Erciş'te kitap okuma yarışması düzenlenecek

Erciş Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü, tarih ve edebiyat öğretmenlerinin katkılarıyla, Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dömünü dolayısıyla kitap okuma yarışması düzenleyecek.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erol Şimşek başkanlığında oluşturulan komisyonda, edebiyat öğretmenleri Nurullah Kaçmaz, Serpil Özçelik, Nedim Turan, Sadık Akyol ile tarih öğretmenleri yer aldı.

Komisyon üyelerinin katıldığı toplantıda, yarışmada okunacak olan "Çanakkale", "Mehmet Akif Ersoy" ve dünya klasiklerinden "Sol Ayağım" kitapları tanıtıldı.

Şimşek, yaptığı açıklamada, Çanakkale Zaferinin 100. yılını etkin bir şekilde kutlamayı ve öğrencilere bu zaferin önemini kavratmayı amaçladıklarını söyledi.

Çok sayıda öğrencinin yarışmaya katılacağını belirten Şimşek, "Kitap okuma yarışmasını geleneksel hale getirdik. Bu yıl 4'üncüsünü düzenleyeceğiz. Yarışma bir ay sürecek ve öğrenciler okudukları kitaplardan seçmeli sorulara tabi tutulacak. Yarışma sonucunda dereceye giren öğrencileri, bilgisayar, bisiklet ve çeyrek altınla ödüllendireceğiz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 18.04.2015 07:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.