12 Nisan 2016 Salı 17:43
Erciş'te Okul Açılışı

Van'ın Erciş ilçesinde, 1925 yılında yaptırılan 90 yıllık taş bina, Erciş Kaymakamlığı ile İlçe Milli eğitim Müdürlüıünün çalışmaları sonucu onarılarak yeniden eğitime kazandırıldı.

İlçede güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Ahmet Çelik'in adının verildiği okulun İmam Hatip Lisesi olarak hizmet vereceği bildirildi.

Onarımı tamamlanan okul binası, Van Valisi İbrahim Taşyapan'ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

Eğitimci, yazar Selahattin Koşa'nın okulun tarihçesiyle ilgili katılımcıları bilgilendirdiği törene, İlçe Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Topal, İl Jandarma Alay Komutanı Yüksel Oğuz, Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin ile ilçede bulunan resmi devlet kurumlarının idari müdürleri katıldı.

Son Güncelleme: 13.04.2016 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.