08 Mart 2016 Salı 11:03
Erciş'te 'Trafik Adabı' Semineri

Erciş Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek tarafından, ilçedeki okul servisi yapan sürücülere "Trafik Adabı" semineri verdi.
Erciş Kaymakamlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen seminerde konuşan Şimşek, sürücünün araç kullanırken yapacağı bir kural ihlalinin sonucunun, sadece maddi cezası olduğunu düşünmemesi gerektiğini belirtti.
"Sürücü trafikte yapacağı bir kural ihlalinde, kendisinin ve sevdiklerinin canını tehlikeye attığının da farkında olması gerekiyor" diyen Şimşek, şöyle konuştu:
"Bu farkındalığı kazanmak için yapılması gerekenler ise trafikteki bütün kuralların nedenini öğrenmektir. Sürücüler her bilgiyi özümsemeli, kuralların altında yatan güvenlik gerekçelerini sorgulamalı ve öğrenmelidir. Çocuklarımızı okullara güvenli şekilde götürülüp getirilmesi için sizlere emanet etmekteyiz. Bu yüzden sizlerin sorumluluğu çok fazla. Bu sorumluluğun farkında olduğunuzu görmekteyim. Bu seminerimizde adap, trafik, trafikte temel değerler, hak ihlalleri, empati, iletişim, sürücü davranışları, tahammül etme, beden dili, konuşma üslubu, birey ve kamu zararları ile öfke kontrolü konularını konuşacağız. Umarım dikkatli davranışlarınızla kazasız bir yıl geçiririz."

Son Güncelleme: 08.03.2016 14:12
Anahtar Kelimeler:
VanErcişTrafikSeminerAdap
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.