22 Mayıs 2015 Cuma 19:41
Erciş'te TÜBİTAK Bilim Fuarı ve kütüphane açılışı

Erciş ilçesinde TÜBİTAK Bilim Fuarı ile kütüphane açılışı yapıldı.

Erciş Cumhuriyet Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerince hazırlanan ve TÜBİTAK tarafından desteklenen bilimsel çalışmalar, okulun bahçesinde sergilendi.

Stantları gezerek yapılan çalışmaları inceleyen İlçe Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Ardından mezun olduğu Cumhuriyet Ortaokuluna vefa borcu olarak 4 bin kitap bağışlayan ve rafların yapımını üstlenen Ercişliler Ankara Derneği Başkanı Zafer İzgi tarafından oluşturulan kütüphanenin açılışı yapıldı.

Açılışta konuşan İzgi, mezun olduğu okula kütüphane kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Bu benim en büyük hayalimdi. Bugün bu hayalimi gerçekleştirdim ve çok mutluyum" dedi.

Açılışın ardından Yaşar, İzgi'ye ye teşekkür belgesi verdi.

Açılışa, Milli Eğitim Müdürü Mehmet İsmail Yüce, Erciş Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr  Fikret Yaşar, Emniyet Müdür Murad Hoş, Okul Müdürü Tarkan Elbir, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme: 22.05.2015 19:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.