11 Ağustos 2015 Salı 19:35
Erciş'te yol yapım çalışmaları

VAN  - Erciş'te 39 kilometrelik yayla yollarının stabilize çalışmalarının bu yıl tamamlanması hedefleniyor.

Van Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Erciş Şubesi, ilçede asfalt çalışmalarının yanı sıra yayla ve mezralarda da yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. 

Yolu olmayan yaylalarda yeni yollar açan ekipler, mevcut yolların genişletme, dolgu ve reglaj çalışmalarını da birlikte yürütüyor. 

Şu ana kadar yürütülen çalışmalar kapsamında Taşkapı Mahallesi ile Mescitli, Kevşen ve Gergeli yaylalarının bağlantı yollarının genişletme, reglaj ve dolgu çalışmasını tamamlayan ekipler, heyelan riskinin yaşandığı yerlerde de gerekli önlemleri aldı. 

Belediye yetkilileri, sezon boyunca yol stabilize çalışmalarını kapsayan ihale ile beraber ilçe genelindeki 39 kilometrelik yolun tamamlanmasının hedeflendiğini bildirdi. 

Erciş'te yol yapım çalışmaları

Erciş'te yol yapım çalışmaları

Erciş'te yol yapım çalışmaları

Erciş'te yol yapım çalışmaları

Son Güncelleme: 11.08.2015 19:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.