27 Mart 2015 Cuma 14:36
Erdoğan, Türkiye üçüncüsü oldu

VAN (AA) - Türkiye Tekvando Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Para Tekvando Türkiye Şampiyonası'nda Vanlı sporcular, Türkiye Şampiyonluğu ve üçüncülüğü elde etti.

21-22 Mart 2015 tarihlerinde, Ankara İsmet Iraz Spor Salonunda yapılanan şampiyonaya katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tekvando Takımı sporcularından Süleyman Erdoğan 61 kilogram erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olurken, 75 kiloda ise Anıl Önal Türkiye üçüncüsü oldu.

Erdoğan, 20 Nisan 2015 tarihinde Moldova'da yapılacak Avrupa Para Tekvando Şampiyonasında mücadele etmeye hak kazandı.

Samsun'da düzenlenecek Dünya Para Tekvando Şampiyonasında da mücadele edecek Erdoğan, 2020 yılında Paralimpik Olimpiyatlarına katılabilmeyi hedefliyor.

Erdoğan, Önal, Tekvando İl Temsilcisi Murat Yazlık ve Antrenör Cüneyt Gülçek ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ı makamında ziyaret etti.

İnanç, sporcuları başarılarından dolayı kutlayarak, "İnşallah sporcularımız yakın bir zamanda katılacakları Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonluklarında da elde edecekleri zaferler ile bizlere büyük gururlar yaşatacaklardır. Türkiye şampiyonu olarak elde edilmesi zor bir başarıya imza atan sporcumuz, inşallah 2020 yılında düzenlenecek paralimpik olimpiyatlarına da katılarak bizlere yeni mutluluklar yaşatacaktır" diye konuştu.

 

 

erdogan,-turkiye-ucuncusu-oldu.jpgerdogan,-turkiye-ucuncusu-oldu-001.jpgerdogan,-turkiye-ucuncusu-oldu-002.jpg

Son Güncelleme: 27.03.2015 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.