02 Haziran 2017 Cuma 15:14
Erzincan İl Genel Meclisi haziran ayı toplantısı yapıldı

Erzincan İl Genel Meclisi haziran ayı toplantısı yapıldı.

İl Genel Meclisi salonunda, Meclis Başkanı Ünal Tuygun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ilçe ve köyler ile çeşitli kamu kurumlarında yapılması planlanan yatırımların yanı sıra, yol, içme suyu, alt yapı, sıcak asfalt ve sosyal tesis yatırım konuları görüşüldü.

Toplantının açılışında konuşan Başkan Tuygun, "Geçtiğimiz yıl sıcak asfalta başlamış bir kurum olarak acemiliğimizi attık. Arkadaşlarımız profesyonelleşti, işini çok iyi yapar hale geldiler. Beldelerin ve illerin bile sıcak asfaltı yapmaya zorlandığı bir dönemde köylerimizin sıcak asfaltını yapmak bizlere ve kurumumuza nasip oldu." dedi.

Hedeflerinin 2 yıl içerisinde Erzincan’daki köylerin yüzde 95'nin alt yapısını bitirmek olduğunu ifade eden Tuygun, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başta merkeze bağlı köyler olmak üzere ciddi bir altyapı çalışması var. Belli kaynaklarla birlikte bu yıl merkezde 30 büyük köyün altyapı çalışması yapacağız. Diğer projelerle bu köylerin alt yapısı bittikten sonra yollar sıcak asfalt kaplanacak ve Erzincan ovasındaki köyler daha modern olacak. İlçelerde de alt yapılara öncelik vererek iki yıl içerisinde Erzincan'ın köylerinin yüzde 95’nin alt yapısını bitirmeyi hedefliyoruz”

 

Erzincan İl Genel Meclisi haziran ayı toplantısı yapıldı

Erzincan İl Genel Meclisi haziran ayı toplantısı yapıldı

Son Güncelleme: 02.06.2017 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.