20 Temmuz 2017 Perşembe 14:28
Erzincan'da 3 Ayrı Trafik Kazasında 6 Kişi Yaralandı

 Erzincan'da meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Erzincan-Erzurum Karayolu'nun Kargın Tünelleri mevkisindeki kazada, Osman Cansever (46) yönetimindeki 06 DA 9432 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıkarak bariyerlere çarptı.

Yaklaşık 20 metre savrulan otomobildeki sürücü Osman, eşi Sıddıka (45), çocukları Miyase (23) ve Hanife Cansever (22) yaralandı.

Diğer sürücülerce araçtan çıkartılıp ambulans ile Tercan Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Osman Cansever'in hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Aynı karayolunun Avcılar Köyü mevkisindeki bir başka kazada ise İsmail Turan yönetimindeki 04 P 5930 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp bariyerlere çarptı.

Turan'ın yara almadan atlattığı kazada yaralanan aynı araçtaki Adem Söyemez, Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Söyemez'in genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Söz konusu karayolunun Hancıçiftliği Kavşağı'ndaki kazada da Rahmi Yılmaz (54) idaresindeki 24 DL 011 plakalı otomobil, önünde seyreden Hasan Güreşçi yönetimindeki 24 FC 265 plakalı traktörün römorkuna çarptı.

Yaralanarak Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Yılmaz'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

 

Son Güncelleme: 20.07.2017 14:31
Anahtar Kelimeler:
ErzincanTrafik Kazası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.