22 Şubat 2016 Pazartesi 17:38
Erzincanlı Gençlerden Güvenlik Güçlerine Destek

  Erzincanlı gençler, terör örgütüne yönelik operasyonlarda görev alan güvenlik güçlerine gönderdikleri yöresel ürünler ve ortaokul öğrencilerinin yazdığı mektuplarla moral desteği verdi.

Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Diyarbakır, Şırnak ve Mardin'de devam eden terör operasyonlarında görev alan güvenlik güçlerine moral desteği sağlamak üzere düzenledikleri kampanyayla sivil toplum örgütleri ve vatandaşların da desteğini alarak, bölgedeki asker ve polislere ulaştırılmak üzere Erzincan tulum peyniri, tandır ekmeği, kete, kuruyemiş gibi yöresel ürünlerden oluşan gıda malzemeleri gönderdi.

Gönüllü gençlerin kampanyasına, bir grup ortaokul öğrencisi de asker ve polis ağabeylerine yazdıkları mektuplarla destek verdi.

Dernek üyesi Elçin Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ülke bütünlüğü ve halkın huzuru için canlarını hiçe sayan kahraman güvenlik güçlerine, bu mücadelelerinde yalnız olmadıklarını hissettirmek ve uzun süredir evlerinden uzakta olmaları nedeniyle memleket hasretlerini bir nebze de olsa gidermek amacıyla böylesi bir kampanya düzenlediklerini belirtti.

Kampanyayla terörle mücadele veren asker ve polisler için 150 kilogram tulum peyniri, 100 kilogram kuruyemiş, 500 tandır ekmeği ve 500 kete gönderildiği bildirildi.

Son Güncelleme: 23.02.2016 08:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.