06 Temmuz 2015 Pazartesi 18:33
Erzurum, 'Adana kebabı sevdi'

ERZURUM  - Türkiye'nin önemli lezzet zincirlerinden biri olan Adanalı Hasan Kolcuğlu, geçtiğimiz yıl Erzurum'da açtığı şubesiyle ramazan ayında da vatandaşların uğrak yeri oldu.

Gelen talep üzerine Erzurum'un Palandöken ilçesinde büyük bir şube açan Kolcuoğlu, aradan geçen 15 aylık sürede vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.

Hasan Kolcuoğlu işletmeleri genel koordinatörü Sebahattin Kolcuoğlu, yaptığı açıklamada, Erzurum'un Doğu Anadolu Bölgesi'nin nadide şehirlerinden bir olduğunu, gelen talep üzerine Erzurum'a gelip şube açtıklarını söyledi. 

Ustaların Adana'da yetiştirildikten sonra şubelerde görevlendirildiğini belirten Kolcuoğlu, "Ustalarımız Adana merkezden buraya getirildi. Türkiye'nin farklı kentlerindeki 65 şubemizde çalışan ustalarımızın tamamı Adanalıdır. Biz bu personellerimizin tamamını orada yetiştiriyoruz ve diğer şubelerimizde görevlendiriyoruz. Erzurum cağ kebabı ile tanınan bir şehir, buraya farklı bir lezzeti getirelim istedik. İlk günden beri ilgili beklenenin çok üstünde. 15 aylık bir süredir burada hizmet veriyoruz. Firma olarak Türkiye'nin her tarafında bu ilgiyi görüyoruz" diye konuştu.

İşletme sahibi Doğan Nasır Binici de Erzurum'un cağ kebabı, döner ve etinin lezzetiyle bilinen bir şehir olduğunu, dışarıdan gelen yerli ve yabancı misafirler için farklı bir lezzetin bulunmadığını aktardı.

Gerek yurtiçi ve gerekse yurtdışında çok sayıda şubesi olan bir marka olduğu için burada böyle bir yatırımı uygun bulduklarını dile getiren Binici, "Burası Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinin önemli şubelerinden biri. Burası insanların aileleriyle gelebilecekleri iyi bir nokta. Aynı zamanda toplantı ve sunum yapabilecekleri bir yer. Biz buraya cağ kebabının dışında alternatif bir lezzeti de getirmiş olduk. İnsanlar gördükleri hizmetin karşılığında buraya hak ettiği ilgiyi gösteriyor. Ramazan ayında da burada halkın büyük ilgisiyle karşılaştık" ifadelerini kullandı.

Erzurum,

Erzurum,

Erzurum,

Erzurum,

Erzurum,

Erzurum,

Erzurum,

Son Güncelleme: 06.07.2015 18:34
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAdana Kebabı Sevdi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.