31 Ocak 2016 Pazar 13:53
Erzurum Beledeyesinin Desteğiyle Türkiye Şampiyonu Oldu

Çat Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ankara'da Yaşar Doğu Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda rakiplerini yenen Mehmet Akif Sönmez Türkiye birincisi oldu. Sönmez, bu başarısıyla 5 Mayıs'ta İran'da yapılacak Dünya Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, belediye olarak sadece spor, sosyal ve kültür alanında çocuk ve gençlere destek olduklarını dile getirerek, "İran’da 5 Mayıs'ta yapılacak Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek Mehmet Akif'i kutluyoruz. Akif, elde ettiği bu dereceyle Çat’ın, Erzurum ve Türkiye’nin gururu oldu göğsümüzü kabarttı. Yavrumuzun gözlerinden öpüyorum. Belediye olarak spora ve sporculara her zaman desteğimiz devam edecek" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 31.01.2016 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.