05 Haziran 2017 Pazartesi 14:01
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sekmen, mesajında, yaşanabilir bir dünyanın, temiz ve sağlıklı bir çevreyle mümkün olabileceğini belirtti.

İnsan ve çevrenin bir bütün olduğunu aktaran Sekmen, çevrenin korunmasına dair tavır ve davranışların mutlak surette küresel ölçekte yürütülmesi gerektiğine ve bu noktada herkese büyük görevler düştüğüne dikkat çekti.

Sekmen, şunları kaydetti:

"Şehrimizde son yıllarda sivil toplum örgütlerinin çalışmaları, medyamızın çevre konusundaki duyarlılığı ve Büyükşehir Belediyesinin örnek hizmetleriyle önemli bir çevre bilinci oluşturuldu. Çevre sorunları konusunda büyük duyarlılık göstermekteyiz. Erzurum, tabii ve tarihi güzellikleri ile yeryüzünde başka yerde görülmeyen bir çevre çeşitliliğine sahip. Bizlere düşen görev doğayı koruyarak yarınlara çevreye uyumlu bir kent bırakmaktır. İnşallah gelecekte yarınlarımıza yemyeşil tabiatı ile ülkemizde örnek teşkil edecek, yeşil bir Erzurum bırakacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutluyor, çevre ile ilgili ilimizde görev yapan tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diliyorum."

Son Güncelleme: 05.06.2017 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.