15 Ocak 2016 Cuma 21:17
Erzurum Dagc Ve Dgf'den Taziye Mesajı

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (DGF), Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Yücel Sezer’in vefatı sebebiyle bir taziye mesajı yayınladı.

DAGC Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, mesajında, Sezer’in vefatından derin üzüntü duyduklarını belirtti.

Özsoy, uzun yıllar KKDGC Başkanlığı görevinin yanı sıra Serhat Kars Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğü görevinde de bulunan Sezer’in vefatının, Kars basını için çok önemli bir kayıp olduğunu söyledi.

Milli Mücadele yıllarında Kazım Karabekir Paşa’nın Sarıkamış’ta Varlık Gazetesi ile başlayan Kars basın geleneğinde Sezer'in, gerek üstlendiği görevlerde gerekse yıllardır bizzat içerisinde bulunduğu basın camiasına abi ve meslek büyüğü olarak örnek olduğunu aktaran Özsoy, Sezer’e Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere Karslı gazeteci meslektaşlarına başsağlığı dilediğini kaydetti.

Son Güncelleme: 15.01.2016 21:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.