29 Ocak 2016 Cuma 13:03
Erzurum Gençlik Hizmetleri Atıcılıkta Kış Kupası programı

Atıcılık sporunda kış kupası müsabakaları 8 sporcunun katılımıyla yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’in de izlediği müsabakalarda sporcuların kıyasıya madalya mücadelesi alkış aldı. Dereceye giren atıcılara madalya verildi.

Taşkesenligil, Kazım Karabekir Stadı bünyesindeki atıcılık salonunda faaliyetlerin bundan böyle sıklıkla yapılacağını belirterek, antrenör Dilek Aslan ve sporcularını kutladı.

Antrenör Dilek Aslan ise Erzurum’da halen atıcılık sporu yapan 9 sporcunun bulunduğunu ve bu sporcuların oldukça yetenekli olduklarını dile getirerek, "Çocuklar bu işi çabuk kavradı, hedefim Erzurum'da atıcılık sporunu çok iyi yerlere taşımak, bizim bu gayretimiz ve başarımız federasyonun da dikkatini çekti. Esas gayem bundan sonra Erzurum'dan atıcılık sporu adına şampiyonlar yetiştirmek ve milli takıma sporcu vermek, bunu başaracağım" dedi.

Son Güncelleme: 29.01.2016 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.